Възраждане дадоха изявление в Народното събрание след като част от депутатите

...
Възраждане дадоха изявление в Народното събрание след като част от депутатите
Коментари Харесай

Костадинов обяви дискусия за еврозоната за скрит държавен преврат

" Възраждане "  дадоха изказване в Народното събрание откакто част от депутатите отпред на Костадин Костадинов направиха посещаване на полемика за влизането на България в еврозоната.

Лидерът Костадин Костадинов се оплака от ограниченията за сигурност и от това, че не са били позволени както да се включат в полемиката, по този начин и в началото до самата зала. Осигурената защита била като за Г7 и била липсвала единствено армията, по думите на Костадинов.

А президентът Румен Радев не бил отишъл на полемиката, тъй като се уплашил от митинга на партията минали уикенд. Вместо него на полемиката участвала вицепрезидента Илияна Йотова.
 Всички обичат еврото - президентство, кабинет, Българска народна банка
Всички обичат еврото - президентство, кабинет, Българска народна банка

Конференцията за еврозоната бе посрещната и от митинг на " Възраждане "

Припомняме, че президентът се намира на посещаване в Турция през днешния ден, където ще беседва с президента Реджеп Ердоган. Действително за конференцията присъединяване му бе доказано.

Озовахме се на благо фамилно събитие, посочи. Един въпрос от партията желали да зададат - за референдума за влизане в Еврозоната. Не им разрешили. На тази полемика се правел опит за прикрит държавен прелом, по мнението на водача на Възраждане.

На самата конференция двайсетина съперници на влизането на страната в еврозоната направиха проява пред залата, където се организираше конференцията. Лидерът на Възраждане Костадин Костадинов дружно с още десетина депутати и членове на Възраждане минаха за малко през митинга, след това влязоха в залата, участваха на част от изявленията и излязоха. Според кореспондент на News.bg не е имало никакви индикации за напрежение.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР